Digitale voorbereiding BRL9101

Sinds een paar maanden bieden we onze cursisten die zich inschrijven voor een Cursus BRL9101 Medewerker, Cursus BRL9101 Vakman, Cursus BRL9101 Specialist en Cursus Verkeersregelaar9101 een speciale digitale voorbereiding aan. We hebben deze voorbereiding ontwikkeld zodat cursisten zich beter kunnen voorbereiden op de cursusdagen BRL9101.
Het is echt geweldig om te zien dat al meer dan 600 cursisten de digitale voorbereiding hebben gevolgd en dat het een enorm positief effect heeft op het slagingspercentage. We zien regelmatig groepen met een slagingspercentage van 100%, wat echt een geweldig resultaat is voor zowel de cursisten als de docenten!

We hebben een aantal cursisten gevraagd om hun ervaring te delen, hieronder wat resultaten:

“Geweldige voorbereiding! Ik voelde me veel zelfverzekerder op de cursusdag dankzij de digitale voorbereiding. De informatie was duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik me goed kon focussen op de lesstof. Een echte aanrader!”

“Als je serieus bent over het behalen van je certificering, dan is de digitale voorbereiding een must. Het heeft me geholpen om de complexe onderwerpen beter te begrijpen en me voor te bereiden op de praktijk. Ik ben erg tevreden over de resultaten die ik heb behaald dankzij deze voorbereiding.”

“Ik ben zo blij dat ik gebruik heb gemaakt van de digitale voorbereiding. Het heeft me geholpen om mijn tijd efficiënter te gebruiken en me beter voor te bereiden op de cursus. Ik voelde me veel meer betrokken bij de lesstof en kon daardoor meer uit de cursus halen. Bedankt voor deze geweldige tool!”

Het is fantastisch om te zien dat zoveel cursisten positieve ervaringen hebben met de digitale voorbereiding. Dit bevestigt alleen maar het belang van dit hulpmiddel bij het behalen van het certificaat.

Maar we zijn nog niet klaar! We blijven de digitale voorbereiding updaten en verbeteren, zodat deze altijd aansluit op de cursus en de praktijk.

Misschien ben jij wel benieuwd naar onze voorbereiding, zelfs als je medewerkers nog niet door ons zijn bijgeschoold. Als dat zo is, neem dan gerust contact op met Frank van Leeuwen via fvanleeuwen@nivoo.nl. Hij helpt je graag verder en kan je zelfs voorzien van een demo-account.

Deel dit bericht

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.