Maak kennis met NIVOO Verkeer

NIVOO Verkeer is sinds 1987 actief in de opleidingsmarkt voor iedereen die op of langs de weg werken. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer verkeersregelaarsbureaus, BRL9101 organisaties, gemeenten, provincies, infrabedrijven, groenvoorzieners, OV-bedrijven en uitzendbureaus.

Bij NIVOO Verkeer vind je een cursusaanbod dat volledig is gericht op professionals die direct of indirect te maken krijgen met (verkeers)veiligheid. Denk daarbij aan verkeersregelaars, BRL9101 medewerkers, buitendienstmedewerkers van gemeenten, GWW/infra medewerkers, beroepschauffeurs en diverse andere professionals. Je ontdekt daar meer over op onze cursuspagina.

Onze medewerkers en docenten

Op ons kantoor in Maartensdijk(Utrecht) werken twaalf gedreven medewerkers aan het succes van ons bedrijf en onze opdrachtgevers. Zonder dit fantastische team zouden we nooit zover gekomen zijn. Onze medewerkers hebben elk hun eigen taken, maar juist door samen te werken maken ze het verschil. Dat is de kracht van synergie.

Naast onze medewerkers beschikken we over een vast team van ervaren docenten. Elke dag opnieuw dragen zij hun kennis over aan de cursisten. Dat doen ze met passie en plezier, en daar zijn we trots op!

Medewerkers

Wouter van Veldhuizen

Joliene Mulder

Jeltsje van de Brug

Henk Kroon

Gerwin Mulder

Gerrianne de Pater

Frank van Leeuwen

Céline Visscher

Aliëlle Braam – Rijkse

Alida Jansen

Docenten

Arjan ten Caat

Chris Arnouts

Cor Triest

Dirk Verboom

Ed Jansen

Gilbert Gordijn

Martijn Verheij

Patrick Nieuwkoop

Rob de Vogel

Wijnand de Gelder

Missie en visie

Het is onze missie de veiligheid op en rondom de Nederlandse wegen te verhogen. Om dit te bereiken, ontwikkelen we praktijkgerichte cursussen die blijvende meerwaarde bieden voor zowel cursisten als opdrachtgevers. Enthousiasme, deskundigheid en een persoonlijke aanpak staan daarbij centraal.

Ons curriculum wordt volledig in-house geproduceerd en is gebaseerd op de nieuwste regels, richtlijnen en inzichten. De cursussen worden bovendien verzorgd door docenten die over jarenlange praktijkervaring beschikken en over goede didactische vaardigheden beschikken. Ze hebben daardoor niet alleen de benodigde vakkennis, maar weten ook hoe ze die kennis succesvol overdragen op de cursist.

Wilt u meer weten over onze aanpak en ons cursusaanbod? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze directeur Gerwin Mulder.