Keurmerken

Het is voor ons én voor jou essentieel dat we werken volgens de juiste regels en richtlijnen. We hechten daarom veel waarde aan onze keurmerken, registraties en kwaliteitslabels.

CRKBO

NIVOO staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO). Dankzij de toetsing van het CRKBO kunnen wij garant staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Meer weten over het register? Kijk dan op de website van het CRKBO.

WAADI-registratie

NIVOO is WAADI-geregistreerd. Hiermee tonen we aan dat we alle zaken op het gebied van belasting en sociale premies met betrekking tot personen en instanties die voor ons werkzaam zijn, goed hebben geregeld.

Wil je hier meer over lezen? Zoek op de website van de Kamer van Koophandel op WAADI.

Kwaliteitsonderzoek

NIVOO liet een kwaliteitsonderzoek uitvoeren door Quartz Kwaliteitsmanagement. Quartz Kwaliteitsmanagement heeft aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, die is voorgelegd aan een groot deel van onze klanten, een rapportage gemaakt. Uit hun onderzoek blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn over de dienstverlening.

Cedeo-erkenning

Ons meest recente Cedeo-onderzoek is recent afgerond. Met gepaste trots mogen we wederom dit bijzondere kwaliteitskeurmerk dragen.

Het onderzoek richtte zich op onze maatwerktrajecten. Tien van onze klanten werden steekproefsgewijs benaderd met vragen over onze dienstverlening. We scoorden daarbij 98 van de 100 te behalen punten.

We zijn trots op deze uitkomst, maar weten ook dat dit het resultaat is van een goede samenwerking met onze klanten. De kwaliteit van onze cursussen kan namelijk niet los worden gezien van de kwaliteit van onze relaties.

Het onderzoek werd afgesloten met een bezoek van de Cedeo-adviseur. Als conclusie kregen we ook nog eens een hoge score op het gebied van Kwaliteit, Continuïteit en Bedrijfsgerichtheid.

Je kunt het volledige klanttevredenheidsonderzoek vinden op de Cedeo-website.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.