Overname ITO Opleidingen!

NIVOO Verkeer verstevigt positie in de opleidingsmarkt met overname Ito opleidingen!

Per 1 augustus 2024 bundelt NIVOO Verkeer haar krachten met de professionals van Ito opleidingen. Een strategische zet die past binnen de groeiplannen van NIVOO Verkeer. Deze overname biedt niet alleen de mogelijkheid om de marktpositie te verstevigen, maar stelt ook in staat om cursisten nog beter, sneller en flexibeler te trainen.

Ito opleidingen blijft Ito opleidingen

Ito opleidingen, gevestigd in Montfoort, blijft opereren onder haar vertrouwde naam. De overname brengt een uitbreiding van het opleidingsaanbod met zich mee, wat resulteert in aanzienlijk meer opleidingsmogelijkheden voor cursisten. Gerwin en Frank van NIVOO Verkeer zullen opdrachtgevers persoonlijk bezoeken om hen te voorzien van gericht opleidingsadvies. De focus blijft liggen op het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige cursussen en een verregaande servicekwaliteit en klanttevredenheid.

Completer aanbod

Deze samenvoeging versterkt de positie van NIVOO Verkeer en Ito opleidingen als dé opleiders voor een veilige werkomgeving. De samenwerking zal resulteren in een nog completer aanbod en een
verbeterde dienstverlening aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Deel dit bericht

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.