Verkeersregelaar 9101 (VKR-TVM)

BRL9101-certificaathouders die verkeersregelaars willen inzetten bij tijdelijke verkeersmaatregelen, maken vaak gebruik van een Verkeersregelaar 9101. Deze verkeersregelaar moet aan extra strenge eisen voldoen, omdat die verkeersaanwijzingen geeft als onderdeel van een tijdelijke verkeersmaatregelen, waaronder evenementen en werk in uitvoering.

Tijdens de cursus Verkeersregelaar 9101 (VKR-TVM) word je klaargestoomd voor het behalen van het certificaat Verkeersregelaar VTM. Met dit certificaat op zak mag je het verkeer regelen in alle situaties waarin een Verkeersregelaar 901 is vereist. Bekijk voor meer informatie het examenprotocol en examenreglement van de stichting InfraKwaliteit.

Kies je voor de in-company cursus? Dan wordt het lesprogramma precies afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

 

Duur

1 dag

Datums en locatie

Bekijk de datums en locaties via het

Open inschrijving (excl. btw)

Opleidingskosten: €253,00
Examenkosten: €45,00

Inhoud van de cursus Verkeersregelaar 9101

De cursus Verkeersregelaar 9101 duurt één dag. Een gezonde lunch is inbegrepen.

Lesstof

Tijdens de cursus leer je alles over verkeer regelen bij om- en om regelingen, op kruispunten en op de rijbaan bij in- en uitritten voor werkverkeer. Je verdiept zich daarnaast in de volgende onderwerpen:

  • (Arbo)wetgeving
  • Uitrusting
  • Veiligheid
  • CROW 96b
  • BRL9101
  • Houding en gedrag

Examen en certificaat

Het examen wordt afgenomen door Stichting InfraKwaliteit en bestaat uit zo’n 30 meerkeuzevragen. Na succesvolle afronding van het examen ontvang je het felbegeerde certificaat van Stichting Infrakwaliteit. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Waarom kies je voor NIVOO Verkeer?

Ons lesmateriaal wordt volledig in-house ontwikkeld en gepubliceerd. Hierdoor zijn onze cursussen altijd actueel en van hoge kwaliteit.

Onze cursussen worden verzorgd door vakdocenten met ruime praktijkervaring en goede didactische vaardigheden. De docenten hebben passie voor hun vak en weten hoe ze hun vakkennis succesvol op de cursist moeten overdragen.

Wij stellen ons als doel om je volledig te ontzorgen. Daarom zijn de opleidingskosten altijd inclusief:

  • Kosten voor inschrijving en lesmateriaal
  • Inschrijving voor de examens
  • Verwerking van de examenuitslagen
  • Lunch, koffie en thee tijdens de lesdagen

Je kunt aan de cursus deelnemen via open inschrijving. Iedere individuele deelnemer mag zich hiervoor inschrijven. Wil je meerdere kandidaten tegelijk inschrijven voor de opleiding? Dan behoort een incompany-training tot de mogelijkheden. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier cursus:

Verkeersregelaar 9101 (VKR-TVM)

Wij gaan met zorg om met uw persoonsgegevens. Wilt u hier meer over weten? Lees dan ons Privacyreglement. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Meer informatie aanvragen bij onze opleidingsadviseur

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.