Opfriscursus Verkeersregelaar

Ben je beroepsmatig verkeersregelaar en wil je je kennis opfrissen en verdiepen? Dan is de opfriscursus Verkeersregelaar een perfecte keus.

Na deze eendaagse cursus is je vakkennis weer up-to-date en kun je vol zelfvertrouwen aan de slag in de praktijk. Ook worden je vaardigheden verbreed, want tijdens de opfriscursus werken we met diverse praktijkoefeningen die niet in de basiscursus Verkeersregelaar aan bod komen.

Toelatingseisen en vooropleiding

Je kunt alleen deelnemen aan deze opfriscursus wanneer je beroepsmatig verkeersregelaar bent en over een geldige verkeersregelaarspas beschikt. Tijdens de start van de opfriscursus dien je deze pas aan de instructeur te tonen.

Houd er rekening mee dat de opfriscursus plaatsvindt op de openbare weg en dat je verplicht bent een verkeersregelaarsfluit en een verkeersregelaarsjas of -hes mee te nemen. We raden je tevens aan een verkeersregelaars-cap mee te nemen.

Kies je voor de in-company cursus? Dan wordt het lesprogramma precies afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Duur

1 dag

Datums en locatie

Bekijk de datums en locaties via het

Open inschrijving (excl. btw)

opleidingskosten: € 274,00 p.p.

Inhoud van de opfriscursus Verkeersregelaar

De opfriscursus Verkeersregelaar duurt één dag en vindt hoofdzakelijk plaats op de openbare weg. Een gezonde lunch is inbegrepen.

Lesstof

De opfriscursus Verkeersregelaar start met een stukje herhaling van theorie en praktijk. Ook verdiepen we ons in het dynamisch verkeer regelen. De focus ligt daarbij op het optimaliseren van de verkeersdoorstroming en het professionaliseren van je werkwijze.

Tijdens de opfriscursus komen onder meer de volgende situaties aan bod:

  • Om- en omregeling
  • ‍Stoptekens
  • Verkeer regelen (met meerdere personen) op een kruising
  • Verkeer regelen op een rotonde

Als opdrachtgever kun je optioneel aanvullende onderwerpen aandragen. Denk daarbij aan specifieke praktijksituaties zoals het portofoongebruik of het beveiligen van een verkeersincident.

Examen en certificaat

Na afloop van de opfriscursus ontvang je een NIVOO-certificaat als bewijs van deelname.

Waarom kies je voor NIVOO Verkeer?

Ons lesmateriaal wordt volledig in-house ontwikkeld en gepubliceerd. Hierdoor zijn onze cursussen altijd actueel en van hoge kwaliteit.

Onze cursussen worden verzorgd door vakdocenten met ruime praktijkervaring en goede didactische vaardigheden. De docenten hebben passie voor hun vak en weten hoe ze hun vakkennis succesvol op de cursist moeten overdragen.

Wij stellen ons als doel om je volledig te ontzorgen. Daarom zijn de opleidingskosten altijd inclusief:

  • Kosten voor inschrijving en lesmateriaal
  • Inschrijving voor de examens
  • Verwerking van de examenuitslagen
  • Lunch, koffie en thee tijdens de lesdagen

Je kunt aan de cursus deelnemen via open inschrijving. Iedere individuele deelnemer mag zich hiervoor inschrijven. Wil je meerdere kandidaten tegelijk inschrijven voor de opleiding? Dan behoort een incompany-training tot de mogelijkheden. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier cursus:

Opfriscursus Verkeersregelaar

Wij gaan met zorg om met uw persoonsgegevens. Wilt u hier meer over weten? Lees dan ons Privacyreglement. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Meer informatie aanvragen bij onze opleidingsadviseur

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.