Cursus in de spotlight! ๐ŸŒŸ

BRL9101 certificaathouders die een verkeersregelaar willen inzetten bij tijdelijke verkeersmaatregelen, moeten gebruik maken van een Verkeersregelaar 9101.

Sinds 1 januari 2021 is in de BRL9101 de functie van “Verkeersregelaar 9101” opgenomen. Deze verkeersregelaar wordt ingezet in het kader van tijdelijke verkeersmaatregelen conform de BRL9101, en aan deze functie worden extra en zwaardere eisen gesteld dan aan de gangbare Verkeersregelaar SVNL. Naast het examen Verkeersregelaar van de SVNL (aanstellingspas), moet de Verkeersregelaar 9101 namelijk ook een certificaat Verkeersregelaar van Stichting Infra Kwaliteit behalen.

Onderwerpen van de cursus

Om de medewerkers optimaal voor te bereiden op het examen, kunnen zij bij ons de ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿต๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿญ (๐—ฉ๐—ž๐—ฅ-๐—ง๐—ฉ๐— ) volgen. Tijdens deze cursus komen o.a. de volgende onderwerpen voorbij:

โœ… (Arbo)wetgeving
โœ… Uitrusting
โœ… Veiligheid
โœ… CROW 96b
โœ… BRL9101
โœ… Houding en gedrag

Geldigheid certificaat

Dit persoonscertificaat โ€œVerkeersregelaar TVM (tijdelijke verkeersmaatregelen)โ€ is 3 jaar geldig. Dit betekent dat elke verkeersregelaar, die in 2021 zijn/haar certificaat heeft behaald, zijn/haar certificaat in 2024 weer moet verlengen.

Neem contact op

Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw team? Neem voor meer informatie contact op met Frank via ๐Ÿ“ž (0346) 21 74 24 of ๐Ÿ’ป fvanleeuwen@nivoo.nl!

Deel dit bericht

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.